Tantra

Aistillinen Tantra nostattaa ja ohjaa energiasi vaiheittain ja tasaisesti koko olemukseesi. Tämä auttaa avartamaan tietoisuutta omasta kehostasi, mahdollistaen enenevässä määrin avautua ja herkistyä tuntemaan mielihyvää koko kehossamme.

Voit tuntea energioiden virtaavan paitsi kehon myös sielusi lävitse, rauhoittaen, raviten ja uudistaen olemustasi. Hoidon affektiivinen luonne auttaa avaamaan sydäntä ja voimistaa kykyä rakastaa ja tuntea itsensä rakastetuksi.

Tantra eheyttää mieltä ja kehoa ja parantaa vastustuskykyä, aineenvaihduntaa, keskittymistä ja stressinsietokykyä.

Yksi Tantran perusajatuksista on ”ei-suorittaminen” ja läsnäolo tässä hetkessä.

Tietoinen läsnäolo vaatii erityisesti alussa keskittymistä, koska joudumme ohjelmoimaan uudelleen jatkuvaan ulkoiseen stimulaatioon tottuneita aistejamme ja hermostoamme pysymään tässä sisäisen tarkkaavaisuuden tilassa. Jatkuva puhelimen ja sähköpostin tarkkailu sekä keskeytykset työssä voivat aiheuttaa sen, että keskittymiskykymme heikkenee ja mielestämme tulee yliaktiivinen.

Tässä hetkessä, ilman odotuksia, läsnä itsellemme, kehomme täysin hyväksyen, ilman vaihtokauppoja tai antamista ilman saamista.

Tantra mahdollistaa nautinnon paluun kehoomme ja tekee meistä ehjän. Se avaa uuden maailman erityisesti niille aikuisille, jotka ovat jo etääntyneet nautinnosta ja ilosta. Etääntyneet jopa siinä määrin, että elämästä nauttiminen tulisi ensin ansaita, jotta se ei olisi niin syntistä.

Miksi piilottelemme häpeissämme kehojamme ja säännnöstelemme rakkauttamme. Suremme elämän tyhjyyttä kulkien läpi elämän vältellen todellisia kohtaamisia ihmisten kanssa.

Tantran avaa erilaisen maailman. Siinä on kaikki elämän värit, kaikki tunteet, totaalinen vapaus, täydellinen rakkaus ja hyväksyntä. Sellaista pyyteetöntä rakkautta, mikä vallitsee tantra -ryhmissä, on vaikea kokea missään muualla elämässä.

“Paratiisi on jo tullut maan päälle ja minä elän siellä” – ajatukseni oman ensimmäisen tantra -kokemukseni jälkeen, josta nousi palo opettaa muille miten sinne paratiisiin löytää.

Tantra on voimakas muutosväline juuri sen takia, että täydellisen hyväksynnän edessä jokainen automaattisesti avautuu ja voi vihdoin näyttäytyä juuri sellaisena kuin on. Se on kauneinta mitä olen todistanut, kerta toisensa jälkeen. Siinä ympäristössä kaikki kuoren alle piiloutunut uskaltautuu esiin ja parannettavaksi – suru, viha, arvottomuuden tunteet, tuska, traumat, häpeä, kaikki.

Lisätiedot:

satu@satusoderstrom.fi

Tantra hoitojeni hinnat alk. 150eur/ 30min ja siitä ylöspäin.

Mahdollista myös pareille, jolloin tilassa 2 Tantra hoitajaa