NEUVONTA / COACHING KEMIÖNSAARELLA

Coaching

Uskaltaudu matkalle, jolla löydät jumalaisen nautinnon omasta kehostasi. Avaa aistisi ja anna seksuaalisen mielihyvän ankkuroitua kehoosi. Opi nauttimaan todella pitkistä orgasmeista ja näin myös uudistaen käsityksesi seksistä. Toimin mielelläni oppaanasi nautinnon tiellä ja autan sinua löytämään ekstaattisen arjen. Seksi on paljon muutakin kuin pelkkä yhdyntä ja se tarjoaa meille kanavan elää enemmän ja laajemmin – ei ainoastaan keinon luoda uutta elämää ympärillemme.

Järjestän erilaisia kursseja pariskunnille, luennoin seksuaalisuudesta, sekä annan seksuaalineuvontaa. Pidän kursseja ja luentoja mm. nautinnosta, rajoista, läsnäolosta, luottamuksesta ja orgasmista. Luennoilla, sekä kursseilla tehdään myös harjoituksia, jotka auttavat sinua oivaltamaan mistä tässä kaikessa on kyse.

 

Seksuaalinuvontaa idyllisellä Kemiönsaarella

NEUVONTA RÅDGIVNING COUNSELLING

Asiakkaana luonani käyt läpi mitkä tekijät vaikuttavat kehosi seksuaalienergiaan. Tällä tavoin pystymme selvittämään mikä estää sinua pääsemästä nautinnossa pidemmälle. Ehkä se on asennekysymys, ehkä oma minäkuvasi, miten hengität tai et hengitä – tai jotakin ihan muuta. Tavoitteesta riippuen, voimme jopa harjoitella hengitystä, lantionpohjan lihaksiston käyttöä, sekä seksuaalienergian kiertoa. Saat vinkkejä nautinnon laajentamiseksi ja lisäksi saat tietoa miten sukupuolesi kenties vaikuttaa sinuun itseesi ja omaan seksuaalienergiaasi. Harjoittelemme myös miten saat paremman suhteen omaan seksuaaliseen identiteettiisi. Miten siitä etenemme, riippuu siitä miten sinä olet valmis harjoittelemaan.

Som klient hos mig går vi genom vilka faktorer som påverkar din sexuella energi i kroppen och hur du på bästa sätt kan ta dig till njutning. På så vis kan vi reda ut vilken eller vilka faktorer som hindrar dig att komma vidare. Kanske är det en attitydfråga, kanske din självbild, eller hur du andas/inte andas – eller något annat. Beroende på fokus ingår även andningsträning, bäckenbottenrörelser och energicirkulering.

Förutom rena orgasmtips kan du få veta hur din relation med ditt kön påverkar dig och sexuella energi, samt hur du kan skapa en intimare och starkare relation till ditt kön. Hur vi går vidare därefter beror på hur du vill träna.

As my client, in our consultations we will go through the many factors that affect the sexual energy in your body. In this way, we will be able to detect what is holding you back from reaching a higher level of pleasure. Perhaps it’s a question of attitude, perhaps one of your self-image, or how you breathe or don’t breathe – or perhaps it’s something quite different. Depending on your goal, we can also practice breathing, how to strengthen your pelvic floor muscles, and how to recycle your sexual energy. You will get tips on how to expand your pleasure and at the same time information on how your gender may affect you as a person and your own sexual energy. We will also practice how you can feel more comfortable with your own gender identity. How we proceed from there will depend on the extent that you are willing to practice.

 

Seksuaalineuvonnassa selvitellään seksuaalisuuden ja seksielämän erilaisia häiriöitä. Seksuaalisia häiriöitä voivat olla muun muassa muutokset seksuaalisessa halussa, kiihottumisvaikeudet, erektio- ja siemensyöksyhäiriöt (herkkä tai viivästynyt siemensyöksy), yhdyntäkivut tai orgasmivaikeudet.

Seksuaalisuus ja seksuaaliset tarpeet ovat muuttuvia. Suurien elämänmuutoksien, kuten esimerkiksi raskauden, vanhemmuuden, eron tai muiden menetysten kohdalla muutokset ovat tavallisia. Silloin saattaa olla hyvä päivittää omaa tilannettaan yhdessä seksuaalineuvojan kanssa.  Neuvonnassa voi myös keskustella sukupuoli- ja seksuaali-identiteetistä ja pohtia niitä. Yhtälailla voi keskustella nuoruusikään liittyvistä kysymyksistä sekä ikääntymisen ja mahdollisten sairauksien vaikutuksista seksuaalisuuteen. Seksuaalineuvojan vastaanotolla on mahdollista keskustella yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Seksuaalineuvontaan kannattaa hakeutua, kun jokin seksuaalisuuteen liittyvä kysymys mietityttää tai häiritsee. Jos jokin asia häiritsee seksuaalista hyvinvointia, on parempi jutella asiasta ammattilaiselle, kuin jäädä yksin kysymyksen kanssa. Seksuaalineuvonta-asiakkaat tulevat jokainen oman yksilöllisen kysymyksensä kanssa. Jokainen kysymys on tärkeä.

Seksuaalineuvontaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset ihmiset sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Joskus jo yksi tai kaksi tapaamista seksuaalineuvojan kanssa riittää. Keskimäärin seksuaalineuvonnassa käydään viisi kertaa.

Lisätiedot:

satu@satusoderstrom.fi

ONLINE NEUVONTA / COACHING

Sinulla on nyt mahdollista saada neuvontaa myös netissä!

15min nettineuvontaa 50€

30min nettineuvontaa 100€

Varaa aika: satu@satusoderstrom.fi

ONLINE Coaching and counselling

Book your time, satu@satusoderstrom.fi