Hei, olen Satu

Matkani seksuaalisuuden ihmemaahan alkoi vuonna 1998 Ruotsista.  Tuon matkani aikana olen saanut kokea ja nähdä monenlaisia seksuaalisuuden muotoja ja värejä. Näistä innostuneena myös erilaiset alan opinnot veivät minut yhä syvemmälle seksuaalisuuteen, halujen eriparisuudesta- haluttomuuteen. Seksuaalisuuden monimuotoisuuteen, kehon kautta nautintoon ja aistillisuuteen. Häpeän häivyttyä orgasmiin ja aina tantrisen ekstaattisuuden kautta tähän hetkeen. Läsnäoloon jossa on mahdollista lopettaa suorittaminen ja oppia olemaan nautinnolle läsnä, elää vapaana ja ilman kehollista häpeää ja suorittamista.

Uskalla sinäkin pysähtyä ja nauttia elämästä enemmän. Seksuaalisuus liittyy erottamattomasti ihmisen elämään syntymästä lähtien. Seksuaalisuus ei ole valinta, vaan ihmiselämään kuuluva inhimillinen, terveyteen ja mielen hyvinvointiin vaikuttava ulottuvuus.

Sukupuolesta riippumatta omaan seksuaalisuuteen liittyy suuri voimavara! On yksinkertaisesti helpompi olla tässä maailmassa, mitä enemmän on sinut oman seksuaalisuutensa ja sitä myöten itsensä kanssa.

Seksuaalisuus ei tule valmiiksi tai herää missään tietyssä iässä, vaan se muuttuu ja kehittyy läpi elämän. Jokin vaihe tästä voi tuntua itsestä oudolta ja siihen saattaa tarvita tukea.

Opettele kuulemaan mitä omat halusi ovat ja opi puhumaan niistä. Tutustu omiin rajoihisi, opi kunnioittamaan muiden rajoja ja opi sanomaan ei.

Näin voit myös päästä eroon jatkuvasta toisten miellyttämisestä, orgasmin esittämisestä ja suorituskeskeisestä elämästä.

Uskaltaudu matkalle, jolla löydät jumalaisen nautinnon omasta kehostasi. Avaa aistisi ja anna seksuaalisen mielihyvän ankkuroitua kehoosi. Opi nauttimaan todella pitkistä orgasmeista ja näin myös uudistaen käsityksesi seksistä. Toimin mielelläni oppaanasi nautinnon tiellä ja autan sinua löytämään ekstaattisen arjen. Seksi on paljon muutakin kuin pelkkä yhdyntä ja se tarjoaa meille kanavan elää enemmän ja laajemmin – ei ainoastaan keinon luoda uutta elämää ympärillemme.

Annan seksuaalineuvontaa ja opetusta pariskunnille, luennoin ja tuotan podcasteja. Luentoja pidän mm. nautinnosta, rajoista, läsnäolosta, luottamuksesta ja orgasmista.

Minulta saat apua monenlaisissa asioissa, kuten esimerkiksi yhdyntäkeskeisen seksin laajentaminen kokonaisvaltaisemmaksi nautinnoksi. Oman kehon häpeä, miten uskallan nauttia kehostani. Vaginaaliset ongelmat kuten yhdyntäkivut ja vaginismi. Emättimen ja ulkosynnyttimien kuivuus, lantionpohjan lihasten yliaktiivisuus/jännitys, vulvodynia, kirurgisten toimenpiteiden jälkitilat. Ennenaikainen siemensyöksy, potenssiongelmat, seksuaalinen väkivalta tai negatiiviset kokemukset. Seksuaalisuuden laajakirjoisuus ja vaikeus ymmärtää omaa seksuaalisuuttaan.

Terapeuttisen vaginahieronnan avulla saadaan helpotettua vulvodynian kiputiloja, sekä poistettua lihaskovettumia ja jäykkyyksiä. Vaginahieronta lisää nautintoa, sekä parantaa orgasmikykyä. Terapeuttisella penishieronnalla saadaan palautettua peniksen toiminnallisuus mm. leikkausten jälkeen (esim. eturauhassyöpä).

Onko seksielämäsi jumittunut pikkulapsiperheen arjen pyörittämiseen? Seksihalunne kulkevat epätahdissa ja jatkuva suorittamispakko tuo epähalukkuutta. Seksi tuntuu enemmänkin pakolta, kuin nautinnolta. Orgasmiongelmat, kommunikointiongelmat, erilaiset kompleksit, erilaiset toivomukset parisuhteen osalta, uskottomuus, mustasukkaisuus, sekä monet muut ongelmat.

Myös yksinelävä voi kasvattaa nautintoaan, oppia nauttimaan enemmän ja saavuttaa ekstaattisia orgasmeja. Nautinnon edellytys seksuaalisuuden maailmassa ei ole parisuhde ja parisuhteessakin voi päätyä elämään yksinäisenä.

Vaadin kaikilta asiakkailtani viralliset henkilöllisyys tiedot, ennen kuin edes harkitsen asiakkuudeen mahdollistamista. Minulta et voi varata valmennusta Pre-Paid numerolla, sähköpostilla ilman yhteystietoja ja numerolla jolla ei tule hakupalvelusta soittajan tietoja. Mikäli et pysty näitä minulle tarjoamaan, suosittelen sinua etsimään toinen henkilö avuksesi tai käyttämään nettivalmennustani: https://onlyfans.com/satu1 

Jag kräver att alla mina klienter har officiell identitetsinformation innan jag ens överväger att ta dig som min klient. Jag kan inte boka coaching om du ringer med prepaid telefon nummer, ett e-postmeddelande utan kontaktuppgifter eller ett hemligt nummer som inte ger information från söktjänsten. Om du inte kan tillhandahålla dessa till mig rekommenderar jag att du letar efter en annan person som kan hjälpa dig eller ta kontakt via https://onlyfans.com/satu1 

I require official identification from all my clients before I even consider enabling my clientI can’t book coaching with a Pre-Paid number, an email with no contacts, and a number that doesn’t provide caller information from the search service. If you are unable to provide these to me, I recommend you look for an another person to help or be my client via: https://onlyfans.com/satu1


En hoida potilaita sähköpostitse tai puhelimitse, vaan aina on varattava aika.

SEE WHAT I CAN OFFER YOU