Hei, olen Satu

Matkani seksuaalisuuden ihmemaahan alkoi vuonna 1998 Ruotsista.  Tuon matkani aikana olen saanut kokea ja nähdä monenlaisia seksuaalisuuden muotoja ja värejä. Näistä innostuneena myös erilaiset alan opinnot veivät minut yhä syvemmälle seksuaalisuuteen, halujen eriparisuudesta- haluttomuuteen. Seksuaalisuuden monimuotoisuuteen, kehon kautta nautintoon ja aistillisuuteen. Häpeän häivyttyä orgasmiin ja aina tantrisen ekstaattisuuden kautta tähän hetkeen. Läsnäoloon jossa on mahdollista lopettaa suorittaminen ja oppia olemaan nautinnolle läsnä, elää vapaana ja ilman kehollista häpeää ja suorittamista.

Uskalla sinäkin pysähtyä ja nauttia elämästä enemmän. Seksuaalisuus liittyy erottamattomasti ihmisen elämään syntymästä lähtien. Seksuaalisuus ei ole valinta, vaan ihmiselämään kuuluva inhimillinen, terveyteen ja mielen hyvinvointiin vaikuttava ulottuvuus.

Sukupuolesta riippumatta omaan seksuaalisuuteen liittyy suuri voimavara! On yksinkertaisesti helpompi olla tässä maailmassa, mitä enemmän on sinut oman seksuaalisuutensa ja sitä myöten itsensä kanssa.

Seksuaalisuus ei tule valmiiksi tai herää missään tietyssä iässä, vaan se muuttuu ja kehittyy läpi elämän. Jokin vaihe tästä voi tuntua itsestä oudolta ja siihen saattaa tarvita tukea.

Opettele kuulemaan mitä omat halusi ovat ja opi puhumaan niistä. Tutustu omiin rajoihisi, opi kunnioittamaan muiden rajoja ja opi sanomaan ei. Näin voit myös päästä eroon jatkuvasta toisten miellyttämisestä, orgasmin esittämisestä ja suorituskeskeisestä elämästä.

Uskaltaudu matkalle, jolla löydät jumalaisen nautinnon omasta kehostasi. Avaa aistisi ja anna seksuaalisen mielihyvän ankkuroitua kehoosi. Opi nauttimaan todella pitkistä orgasmeista ja näin myös uudistaen käsityksesi seksistä. Toimin mielelläni oppaanasi nautinnon tiellä ja autan sinua löytämään ekstaattisen arjen. Seksi on paljon muutakin kuin pelkkä yhdyntä ja se tarjoaa meille kanavan elää enemmän ja laajemmin – ei ainoastaan keinon luoda uutta elämää ympärillemme.

Järjestän erilaisia kursseja pariskunnille, luennoin seksuaalisuudesta, sekä annan seksuaalineuvontaa. Pidän kursseja ja luentoja mm. nautinnosta, rajoista, läsnäolosta, luottamuksesta ja orgasmista. Luennoilla, sekä kursseilla tehdään myös harjoituksia, jotka auttavat sinua oivaltamaan mistä tässä kaikessa on kyse.

Minulta saat apua monenlaisissa asioissa, kuten esimerkiksi yhdyntäkeskeisen seksin laajentaminen kokonaisvaltaisemmaksi nautinnoksi. Oman kehon häpeä, miten uskallan nauttia kehostani. Vaginaaliset ongelmat kuten yhdyntäkivut ja vaginismi. Emättimen ja ulkosynnyttimien kuivuus, lantionpohjan lihasten yliaktiivisuus/jännitys, vulvodynia, kirurgisten toimenpiteiden jälkitilat. Ennenaikainen siemensyöksy, potenssiongelmat, seksuaalinen väkivalta tai negatiiviset kokemukset. Seksuaalisuuden laajakirjoisuus ja vaikeus ymmärtää omaa seksuaalisuuttaan.

Terapeuttisen vaginahieronnan avulla saadaan helpotettua vulvodynian kiputiloja, sekä poistettua lihaskovettumia ja jäykkyyksiä. Vaginahieronta lisää nautintoa, sekä parantaa orgasmikykyä. Terapeuttisella penishieronnalla saadaan palautettua peniksen toiminnallisuus mm. leikkausten jälkeen (esim. eturauhassyöpä).

Onko seksielämäsi jumittunut pikkulapsiperheen arjen pyörittämiseen? Seksihalunne kulkevat epätahdissa ja jatkuva suorittamispakko tuo epähalukkuutta. Seksi tuntuu enemmänkin pakolta, kuin nautinnolta. Orgasmiongelmat, kommunikointiongelmat, erilaiset kompleksit, erilaiset toivomukset parisuhteen osalta, uskottomuus, mustasukkaisuus, sekä monet muut ongelmat.

Hoitosuhteen keskeinen ominaisuus on luottamuksellisuus.

Myös yksinelävä voi kasvattaa nautintoaan, oppia nauttimaan enemmän ja saavuttaa ekstaattisia orgasmeja. Nautinnon edellytys seksuaalisuuden maailmassa ei ole parisuhde ja parisuhteessakin voi päätyä elämään yksinäisenä.

SEE WHAT I CAN OFFER YOU

Choose Your Course and Make
an Appointment

TULEVAT KURSSIT / LUENNOT
April 2nd
Hyväntekeväisyysmuotinäytös

Lähde mukaan tekemään hyvää!

Turun Yrittäjänaiset Ry järjestää 2.4.2019 Hyväntekeväisyysmuotinäytöksen – Lasten Hyväksi,
Turun Linnateatterissa, Puutarhakadulla.
Ovet aukeavat klo 18.00 ja näytös alkaa klo 19.00
 
Turun Yrittäjänaiset Ry:n edellinen varojen keruu kohdistettiin Turun Tyttöjentalolle. Turun Tyttöjentalo toteutti kerätyillä varoilla mm. kevätretken Linnanmäelle. Hyväntekeväisyys projektien vetäjinä, Turun Yrittäjänaiset ry:ssä toimii Satu Söderström yhdessä Marjo Sjöholmin kanssa.
 
Illan kohokohta on upea muotinäytös, jossa malleina nähdään tänä vuonna muun muassa
Miss Suomi 2017 perintöprinsessa Adriana Gerxhalija, Mr Finland Aleksi Jorila, Janina Andersson, Yagmur Özberkan,
sekä Lola Odusoga.
Illan musiikillisena esiintyjänä nähdään Kristiina Mäki.
Muotinäytöksen pääsylipputulot, sekä illan aikana järjestettävän arpajaisten tuotot lahjoitetaan lyhentämättömänä
Mannerheimin Lastensuojeluliiton Varsinais-Suomen piirille. Pääsylipun hinta on 5 euroa.
 
Muotinäytöksen kampaukset loihtii Kampaamo Turquoise. Illan aikana saamme ihastella Turkulaisten yrittäjänaisten omien yritysten muotia. Mukana on mm. Linnan juhlien pukuloistossakin nähtyä Tyyki Designin omaa tuotantoa. Lainahöyhenen upeaa valikoimaa, sekä mittatilauksena valmistettavaa Mittavaate Saariniston tuotantoa. Vilona Store, Sibbes, Cool & Classy & Le Follie taas esittelevät omia kevään mallistojaan.
 
 
 
Lisätiedot ja paikkavaraukset:
Satu Söderström  045 340 4377
Marjo Sjöholm 040 5910959
Turun Yrittäjänaiset Ry
 
 
 
 

Åbo företagarkvinnor rf ordnar 2.4.2019 välgörenhetsmodevisningen För barnens välpå Slottsteatern i Åbo, Trädgårdsgatan. Dörrarna öppnas kl. 18.00 och modevisningen börjar kl. 19.00. Förra gången Åbo företagarkvinnor arrangerade sin insamling gick medlen till Flickornas hus i Åbo. För de insamlade medlen kunde man från Flickornas hus bl.a. åka på en vårutfärd till Borgbacken.

 Koordinatorer för Åbo företagarkvinnors välgörenhetsprojekt är Satu Söderström tillsammans med Marjo Sjöholm.

Kvällens höjdpunkt är en fantastisk modeshow, med bl.a. modellerna kronprinsessan i Miss Finland 2017 Adriana Gerxhalija, Mr Finland Aleksi Jorila, Janina Andersson, Yagmur Özberkan samt Lola Odusoga. För kvällens musikframträdanden står artisten Kristiina Mäki.

 Biljettintäkterna samt intäkterna från kvällens lotteri tillfaller oavkortade Mannerheims barnskyddsförbund i Egentliga Finlands distrikt. Inträdesbiljetten kostar 5 euro.

 I modeshowen får vi se mode från företagarkvinnornas egna företag: Tyyki Designs kreationer är kända från slottsbalen, Lainahöyhenet deltar med sitt fantastiska utbud och dräkterna från Mittavaate Saarnisto är måttbeställda.

 Modellernas frisyrer trollas fram av frisörsalong Kampaamo Turqoise. Övriga företag som visar upp sina vårkollektioner är Vilona Store, Sibbes, Cool & Classy och Le Follie.

April 4th
Naisten piiri

Opi omat rajasi - kuuntele sisintäsi.