Elina 41 kirjoittaa kokemuksistaan

Minä olen noussut omaan voimaani ja kukoistukseen naisena, Sadun avustuksella.

Toki olen myös tehnyt aktiivisesti itseni kanssa töitä vuosia. Iso muutos hyvään alkoi elämässäni kymmenen vuotta sitten, kun minut pysäytettiin, tuli burn out. Siitä alkoi hyvä muutos ja aloin kuunnella intuitiotani ja sydäntäni enenevässä määrin. Löysin meditaation elämääni ja aloin toteuttaa unelmiani. Aloin myös tiedostaa että parisuhde ja avioliitto jossa elin voivat todella huonosti. Opiskelin työn ohella taideterapiaohjaajaksi ja tämä oli iso prosessi, jossa oma voimaantuminen alkoi totetua. Maalauksissani toistui uudestaan ja uudestaan sama aihe, naiseus, kukoistaminen, virtaaminen. Ja syvä kaipuu näitä kohti.

Elinan maalaama työ

Taideohjaajan lisäksi löysin tuolloin meditaation elämääni, kaipuu tähän oli ollut jo teini-iästä saakka. Koin mediatoimisen niin vahvana hyviinvointia lisäävänä elementtinä elämässäni, että hakeuduin mindfulness ohjaaja koulutukseen, erityisesti itsemyötätunnon harjoitukset tuntuivat äärimmäisen hyviltä tehdä. Burn outista toipuessa olin huomannut miten ilo ja nauru parantaa ja pitkäaikainen unelma ja sydämen toive ja viisaus naurusta lääkkeenä saivat minut hakeutumaan naurujoogaohjaajan koulutukseen.

Kaikki nämä yhdessä ja kymmenen vuoden itsetutkiskelumatka johtivat siihen, että iso muutoksen pyörä alkoi pyöriä elämässäni syksyllä 2017. Tiedostin yhä vahvemmin, että avioliiton tila on huono ja ihminen kenen kanssa olen elämäni jakanut kohtelee minua jatkuvalla henkisellä väkivallalla. Tammikussa 2018 sitkeä influenssa pysäytti. Minussa alkoi nousta jotain, tunsin suurta, jota ei ollut mukava kohdata. Lepäsin ja meditoin, tein itsemyötätunnon harjoituksia. Tuli vahva veto hakeutua seksuaaliterapiaan, joku minussa sanoi tämä on osa-alue joka nyt haluaa tulla kohdatuksi ja eheytetyksi ammattilaisen hoivassa. Intuitiolla löysin Satun sivut ja tiesin, hän on minulle oikea ihminen.

MInulla oli suuri vastustus kun näpppäilin numeron ja soitin varatakseni aikaa ja siinä hetkessä ajattelin, että menen parisuhdettamme tukeakseni terapiaan. Mutta kun odotin Satun vastaavan se nousi tajuntaani. Iso lapsuuden trauma, isäni oli kohdellut minua kaltoin seksuaalisesti lapsuudessani. Iso helpotus ja vapautumisen tunne, kiitollisuus asiasta ja että sain ajan pian samalle viikolle. Satun ammatitaidon huomaan oli luottamuksella helppo antautua, paranemiseni ja  vapautumiseni traumasta lähti valovoimalla ja vauhdilla liikkeelle yhteistyössämme.

Oli ehdottoman tärkeää olla ammattilaisen hoivassa tässä vaiheessa, itse en olisi osannut luotsata itseäni eikä edes hyvä ystävä olisi riittänyt. Seksuaalinen trauma on suuri ja syvä, siinä tarvitaan ammattilaisen tukea jotta lopputulos todella on traumasta vapautuminen. Tarvitsin ja sain tukea asian käsittelyyn ja työstämiseen, rajojen asettamiseen, sillä ne olivat hyvin epämäräiset ja hauraat heti trauman vapautumisen jälkeen. Nautin suuresti myös kun sain Satun ohjauksessa seksuaalienergiani terveellä tavalla virtaamaan. Minulla oli suuri apu myös fyysisistä de-armouring hoidoista, sillä vaginassani oli aivan kivettyneitä kohtia, joissa trauma oli fyysisellä tasolla asustanut.

Kevät jolloin traumasta vapauduin ja olin aktiivisesti Sadun ohauksessa ja hoivassa oli minulle merkittävä. Muistan tuota aikaa kiitollisuudella ja lämmöllä vaikka uusi iso kriisi lähti liikkelle, niin kaikessa muuttuvassa oli positiivinen valoisa hyvää kohti menevä tunne ja olo.  Prosessi johti siihen, että huonosti voinut avioliitto tuli loppuun, irtauduin suhteesta jossa huomasin voivani todella huonosti. Tässä kohdin tuli myös ilmi miehen pitkäaikainen pettäminen, joka tuli kuin lahjana. Vihdoin ymmärsin ja lähdin.

Oli käänteentekevää päästä irti narsistisesta liitosta. Tässä hetkessä kaikesta tuosta on kulunut vajaa kolme vuotta. Miten voin nyt? Valmis tuskin olen koskaan elämä on matka ja prosessi jatkuva muutos on todellisuutta, avioeroprosessi on jatkunut kolmatta vuotta ex-mies ei halua päästää irti. Minussa on silti voimaa jaksaa kaikki tämä ja minä kukoistan naisena. Koen olevani elämäni keväässä kaiken vaikeankin keskellä, elämässäni on uusia hyviä tuulia, olen riippumaton, itsenäinen, elämä ja seksuaalinergia virtaa minussa. Seksuaalienergia on vahvin elämänenergia, sen hoivaaminen on koko ihmisen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta suurta viisautta ja paras lahja jonka voi itselle antaa.

Satu on ollut kätilö minun kukoistamiseen saattamiselleni. Ja meillä on vahva yhteys edelleen. Voin sydämestäni suositella Satua terapeuttina. 

Elina, 41v

Helsinki

Elinan maalaama työ

Haluatko kuulla lisää asiakkaideni tarinoita ja kokemuksia. Rekisteröitymällä Onlyfans.com sivulleni. Voit katsella ja kuunnella niitä myös videoiden muodossa!

Sauraamalla tätä linkkiä, pääset 60v asiakkaani tarinaan:https://onlyfans.com/56173439/satu1