Erektio

Helsingin Sanomat kirjoittaa

”Erektio-ongelmien taustalla on usein liika kiltteys, sanoo asiantuntija – Miehen haluttomuus on vaiettu mutta yleinen vaiva” 

Onko erektio todellakin ongelma vai kenties jotain muuta?

Erektiossa tapahtuvat muutokset ja vaihtelut koskettavat kaikenikäisiä, sukupuolesta riippumatta. Näistä syistä johtuen vastaanotolla käy kaikenikäisiä henkilöitä. Vanhemmalla iällä erektion muutokset saatetaan koetaan enemmän häiriötä tuottavana tekijänä, etenkin jos ymmärrys oman kehon toiminnoista ja seksuaalisuudesta yleensä, ei ole lisääntynyt.

Erektiohäiriö voi ennustaa sydän- ja verisuonitauteja ja metabolista oireyhtymää, kertoo Journal of Urology -lehdessä julkaistu tutkimus.   Erektio syntyy aivoista tulevan viestin kautta, joka lisää typpioksidin tuotantoa ja veren virtausta peniksen valtimoissa, mikä johtaa erektioon. Erektio laskee noradrenaliini välittäjäaineen viestistä, joka supistaa verisuoniamme ja aiheuttaa veren poistumisen peniksen paisuvaiskudoksista.

Orgasmin saamiseksi emme tarvitse erektiota, sen sijaan endorfiinit ja mielihyvää tuottavat hormonit ovat orgasmin kannalta tärkeämpiä. Tulinen ruoka on yksinkertainen tapa nostattaa euforisia tunteita, samoin kuin greippi, mansikat, suklaa, eläinkunnan proteiinit, appelsiinit, pähkinät, siemenet ja ginseng. 

Yksi syy erektion ymmäryksen vääristymään on paljon kulutetun pornograafisen seksin, pakonomainen toteuttaminen. Yleisimmät erektioon liittyvät ongelmat on mahdollista poistaa, omaa tietoa lisäämällä.

Erektiossa tapahtuneiden häiritsevien muutosten hoito aloitetaan yleensä lääkärin tutkimuksella. Tällä voidaan poissulkea erilaiset fysiologiset syyt. Esimerkiksi sydän- ja verisuonisairaudet, diabetes ja testosteronin lasku. Näitäkin voidaan hoitaa ja niiden hoitosuunnitelmaan tarvitaan aina lääkärin tutkimukset. 

Tästä linkistä pääset katsomaan videoita, joka sisältää tietoa ja lisää osaamista, ymmärrystä ja taitoa. Tämän avulla saatat huomata, että sinun erektio-ongelmasi olikin vain sitä tiedonpuutetta:

https://onlyfans.com/satusoderstrom1