Neitsyys ei lähde nussimalla- Opi neitsyydestä ja immenkalvosta

Neitsyys ei lähde nussimalla- Opi neitsyydestä ja immenkalvosta

Immenkalvo ei ole umpinainen kalvo, neitsyys ei lähde nussimalla eikä immenkalvo katoa iän tai yhdyntöjen myötä. Immenkalvosta on ollut tuhansien vuosien ajan monia myyttejä. Jopa osa lääkäreistä ja seksologian ammattilaisista on uskonut niihin. Osa ehkä omasta halustaan tai kulttuurin painostuksesta. On kuitenkin hyvin tärkeää, että me kaikki tiedämme tosiasiat siitä, mistä on kyse, kun puhumme immenkalvosta.

Mikä on neitsyyden yhteys immenkalvoon? Tämä ymmärretään usein väärin ja siitä on paljon virheellistä tietoa. Neitsyys ei ole fyysinen olemassa oleva asia tai tila, jonka voisi tarkistaa. Se on henkilön itsensä kokema ja määrittämä sisäinen tunne itsestä. Tämän sisäisen tunteen voi jokainen itse päättää itsestään, ei kukaan muu. Mikäli seksi, jota sinulla on ollut, ei täytä sinun omia laatu-, nautinto- ja läheisyysvaatimuksia siitä, minkälaista seksin sinun mielestä tulisi olla, voit ihan hyvin sanoa olevasi neitsyt. 

Neitsyyttä ei voi kadottaa, eikä sitä voi viedä sinulta! On olemassa lukuisia tilanteita, joissa seksuaalinen kanssakäyminen on saattanut tapahtua, mutta me itse emme olleet tilanteessa henkisesti läsnä tai emme saaneet tehdä siihen itse päätöstä. Syynä voi olla, että olemme olleet aivan liian nuoria, humalassa, kykenemättömiä päätöksen tekoon, liian kovan painostuksen alla tai meitä on seksuaalisesti pahoinpidelty. Mikään näistä luetelluista tilanteista ei ole seksiä! Ne ovat pakottamista, seksuaalista väkivaltaa ja toisen hyväksikäyttämistä, eivät seksiä.

Kukaan ei voi viedä neitsyyttä sinulta, etkä sinä voi menettää sitä kenellekään. Se on sinun oma sisäinen tunne. Neitsyys ei lähde nussimalla eikä neitsyydestä luopumiseen seksissä tarvitse olla yhdyntää.

Immenkalvo eli vaginaalinen kranssi sijaitsee noin sentin syvyydessä vaginaalisen aukon sisäpuolella ja sitä suojaavat häpyhuulten kaksi kerrosta, sisemmät ja uloimmat häpyhuulet. Se muodostuu ohuesta ja joustavasta sidekudoksesta ja sen muoto ja koko vaihtelevat suuresti. Yleisin muoto on emättimen takaosaan kiinnittynyt puolikuu. Toinen tavallinen muoto on emättimen kaikissa reunoissa kiinni oleva kalvo, jonka keskellä on pyöreä reikä. Kuten vagina, kahta samanlaista kranssia ei ole, vaan jokainen niistä näyttää erilaiselta. Se ei estä vaginaan sisäänmenoa, gynegologista tutkimusta eikä kuukautisveren ulospääsyä.

Vaginaalinen kranssi muodostuu sidekudoksesta, jolle on ominaista, että se joustaa. Se pysyy vaginassa läpi elämän, oli yhdyntöjä tai ei. Myös sinun äidillä ja mummolla on immenkalvo eli vaginaalinen kranssi. Se ei rikkoudu harrastuksissa kuten jumppa tai ratsastus. Myöskään tamponin käyttö ja itsensä tyydyttäminen dildolla eivät kuluta tai häivytä vaginaalista kranssia mihinkään.

 Immenkalvo ja neitsyys

Immenkalvo on joustava vaginaalinen kranssi tai kaulus, jolla ei ole mitään tekemistä neitsyyden kanssa. Se ei ole mikään muovikelmun tyyppinen umpinainen kalvo, jonka voi puhkaista. Eikä se siis puhkea ensimmäisessä yhdynnässä. Kukaan ei voi sanoa, onko joku neitsyt vai ei, katsomalla tai tunnustelemalla vaginaalista kranssia.

Miksi sitten joiltakin tulee verta ensimmäisessä yhdynnässä? Ensimmäinen yhdyntäkerta ei normaalisti aiheuta vaginaalista verenvuotoa, ei vaginaalisen kranssin alueella eikä vaginassa. Verta voi tulla millä yhdyntäkerralla tahansa. On kuitenkin monia tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen tuleeko vaginasta verta ensimmäisen yhdynnän aikana vai ei. Osa meistä on hermostunut ja jännittää ensimmäistä yhdyntää enemmän kuin toiset. Jännitys saattaa aiheuttaa kipua yhdynnän aikana. Mikäli ensimmäisen yhdynnän aikana tulee verta vaginasta, se voi hyvin tulla muualta kuin vaginaalisen kranssin alueelta. Esimerkiksi huono kostuminen voi aiheuttaa ihon rikkoutumista ja hiertymää, sekä kipua missä kohdin vaginaa tahansa. Liukuvoiteen käyttö voikin olla ratkaisu kuivuudesta kärsivän ongelmaan.

 Pitääkö minun olla nainen, voidakseni olla neitsyt?

Filosofian tohtori Hannele Koivunen kirjoittaa kirjassaan Madonna ja huora (1995).

“Syntisen naisen kuva on syntynyt erilaisten raamatuntulkintojen seurauksena ja jo keskiajalla vakiintui näkemys lihallisesta, katuvasta huorasta Maria Magdalenasta ja hänen vastinparistaan Neitsyt Mariasta. Nainen on joko neitsyt tai huora ja naisen elämää varjostaa ainainen tasapainoilu näiden kahden välillä. Kyseinen jako on tietysti vain miehen (kirkkoisät ja entisajan teologit) näkökulma asiaan ja siitä on iät ja ajat puuttunut se kolmas naiskuva, aktiivisesti ja positiivisesti seksuaalisuuttaan toteuttava nainen.”

Sanat neitsyys ja neitsyt ovat ikivanhoja keskiajalta periytyviä sanontoja. Niillä sanoilla ulkopuoliset yrittävät määrittää meitä. Mutta vuonna 2020 meidän ei tarvitse enää antaa ulkopuolisten määritellä, tunnemmeko itsemme neitsyeksi vai emme. Neitsyys on meidän jokaisen sisäinen tunne, kuinka me jokainen, niin naiset kuin miehet, koemme sen ja jonka tunteen vain me itse voimme muuttaa. Se on tunne, joka syntyy meidän jokaisen omasta vapaasta tahdosta ilman, että kukaan ulkopuolinen sitä määrittelee tai että kukaan ulkopuolinen meitä pakottaa tai painostaa.

Neitsyys ei lähde nussimalla eikä neitsyydestä luopumiseen seksissä tarvitse olla yhdyntää. Jos harrastamasi yhdynnät eivät ole tuottaneet sinulle ihanaa seksuaalisen mielihyvän tunnetta ja haluat sen vuoksi tuntea olevasi edelleen neitsyt, sinulla on siihen täysi oikeus. Vastaavasti jos itsesi hyväily, masturbointi tai flirttailu on tuottanut sinulle ihanan seksuaalisen mielihyvän tunteen kehossasi ja haluat tuntea sen hetken neitsyydestä luopumiseksi, tunteesi siitä hetkestä on ainoa oikea.

Me kaikki voimme itse päättää säilyttää neitsyyden tai päättää luopua siitä riippumatta seksin harrastamisen määrästä ja tavasta. Me voimme itse päättää, milloin haluamme luopua neitsyydestä kokemalla seksuaalista mielihyvää ja yhteyttä itsemme kanssa tai toisen valitsemamme, meille itselle mieluisan, henkilön kanssa. Joten älä anna muiden määritellä omaa neitsyyttäsi, koska vain sinä päätät, oletko neitsyt vai et. Ja sinä voit halutessasi ja haluamallasi tavalla muuttaa oman käsityksesi omasta neitsyydestäsi – ei kukaan muu!

Neitsyyttä ei myöskään voida palauttaa kirurgisesti, se on henkinen tila, josta sinä itse teet omassa mielessäsi päätöksen. 

Du förlorar inte din jungfruhet genom att knulla – Lär dig om jungfruhet och mödomshinna

Mödomshinnan är inte ett slutet membran, du förlorar inte din jungfruhet genom att knulla och mödomshinnan försvinner inte med ålder eller samlag. Det har funnits många myter om mödomshinnan i hundratals år. Till och med några läkare och sexologer har trott på dem. Del kanske av egen vilja eller kulturellt tryck. Det är dock mycket viktigt att vi alla vet fakta om vad det handlar om när vi pratar om mödomshinnan.

Vad är jungfruhets förbindelse med mödomshinnan? Detta missförstås ofta och det finns mycket felinformation om det.  Jungfruheten är inte en fysisk befintlig sak eller ett tillstånd som kan kollas. Det är en inre känsla som en person själv upplever och bestämmer. Var och en av oss kan bestämma denna inre känsla om oss själva, ingen annan. Om det sex du har haft inte uppfyller dina egna standarder för kvalitet, glädje och intimitet om vilken typ du tycker sex ska vara, kan du mycket väl säga att du är en jungfru.

Jungfruhet kan inte förloras och det kan inte tas bort från dig! Det finns många situationer där sexuellt samlag kan ha ägt rum, men vi själva var inte mentalt närvarande i situationen eller så fick vi inte fatta ett beslut om det själva. Anledningen kan vara att vi har varit alldeles för unga, berusade, oförmögna att fatta ett beslut, under för mycket press, eller att vi har blivit sexuellt utnyttjade. Ingen av dessa listade situationer är sex! De är sexuella övergrepp, sexuellt våld och exploatering av en annan person, inte sex.

Ingen kan ta jungfruheten från dig och du kan inte förlora den för någon. Det är din egen inre känsla. Du förlorar inte din jungfruhet genom att knulla och du behöver inte ha samlag för att ge upp din jungfruhet.

Mödomshinnan, eller den vaginala kransen, ligger ungefär en centimeter inuti vaginalöppningen och skyddas av två lager av blygdläppar, den inre och yttre blygdläppar. Den består av en tunn och flexibel bindväv och dess form och storlek varierar mycket. Den vanligaste formen är en halvmåne fäst på baksidan av slidan. En annan vanlig form är ett membran fäst vid alla kanter i slidan med ett runt hål i mitten. Liksom vagina finns det inga två liknande kransar, som var och en ser annorlunda ut. Den förhindrar inte vaginalt inträde, gynekologisk undersökning eller utflöde av menstruationsblod.

Vaginal kransen, består av bindväv som kännetecknas av dess elasticitet. Det stannar i slidan genom hela livet, oavsett om du kommer att ha samlag eller inte. Din mor och mormor har också en mödomshinna eller vaginal krans. Den kommer inte att brytas i hobbyer som gymnastik eller ridning. Att använda en tampong eller tillfredsställa dig själv med en dildo kommer inte att slita eller utrota den vaginala kransen någonstans.

Mödomshinna och jungfruhet

Mödomshinnan är en flexibel vaginal krans eller krage som inte har något att göra med jungfruheten. Den är inte något slutet membran, liksom en plastfilm, som kan punkteras. Så den spricker inte under det första samlaget. Ingen kan veta om någon är en jungfru eller inte genom att titta på eller känna på den vaginala kransen.

Så varför har några av oss vaginalblödningar vid första samlaget? Det första samlaget orsakar normalt inte vaginal blödning, varken i det vaginala kransområdet eller i slidan. Blod kan komma från varje samlag när som helst. Det finns dock många faktorer som påverkar huruvida en vagina blöder under det första samlaget eller inte. Vissa av oss är mer nervösa och spända för vårt första samlag än andra. Spänning kan orsaka smärta under samlag. Om blod kommer från slidan under det första samlaget, kan det mycket väl komma från någon annanstans än från det vaginala kransområdet. Till exempel kan dålig lubrikation orsaka hudbrott och nötning samt smärta var som helst i slidan. Att använda ett glidmedel kan vara en lösning på problemet med de som lider av torr slida.

Måste jag vara en kvinna för att vara jungfru?

Hannele Koivunen, PhD, skriver i sin bok Madonna ja huora (Madonna och horan) (1995).

”Bilden av den syndiga kvinnan är resultatet av olika tolkningar av bibeln, och redan under medeltiden blev bilden av den köttsliga, ångerfulla horan Maria Magdalena och hennes motsvarighet jungfru Maria etablerad. En kvinna är antingen en jungfru eller en hora och en kvinnas liv överskuggas av den eviga balansen mellan de två. Naturligtvis är denna uppdelning bara en mans (kyrkfäder och forntida teologer) perspektiv, och den har saknat, för åldrar och åldrar, den tredje kvinnliga bilden som aktivt och positivt inser sin sexualitet.”

Orden jungfruhet och jungfru är forntida ordspråken som ärvts från medeltiden. Med dessa ord försöker utomstående att definiera oss. Men 2020 kommer vi inte längre att behöva låta utomstående avgöra om vi känner oss vara en jungfru eller inte. Jungfruheten är en inre känsla av var och en av oss, hur vi alla, både kvinnor och män, upplever det och vilken känsla bara vi själva kan förändra. Det är en känsla som uppstår från var och en av vår egen fria vilja utan att definieras eller pressas av någon utomstående.

Du förlorar inte din jungfruhet genom att knulla och du behöver inte ha samlag för att ge upp din jungfruhet. Om samlaget, du har haft, inte har gett dig en underbar känsla av sexuell njutning och du därför vill känna att du fortfarande är en jungfru, har du rätt att göra det. På samma sätt, om att smeka dig själv, onanera eller flirta har gett dig en underbar känsla av sexuell njutning i din kropp och du vill känna, att du i det ögonblicket gav upp din jungfruhet, är din känsla av det ögonblicket den enda rätta .

Vi kan alla själva bestämma om vi ska behålla eller besluta att ge upp jungfruheten, oavsett mängd och sätt att ha sex. Vi kan själv bestämma när vi vill ge upp vår jungfruhet genom att uppleva sexuell njutning och koppling till oss själva eller med en annan person som vi väljer. Så låt inte andra definiera din egen jungfruhet, eftersom du bara bestämmer om du är en jungfru eller inte. Och du kan, när du vill och hur du vill, ändra din egen uppfattning om din egen jungfruhet – ingen annan!

Man kan inte heller återställa jungfruhet kirurgiskt, det är ett mentalt tillstånd som du själv tar beslutet av i din egen tanke.

 You do not lose your virginity by fucking – Learn about virginity and the hymen

The hymen is not a closed membrane, you do not lose your virginity by fucking and the hymen does not disappear with age or intercourse. There have been many myths about the hymen for hundreds of years. Even some doctors and sexology professionals have believed in them. Part maybe of their own will or cultural pressure. However, it is very important that we all know the facts of what it is about when we talk about the hymen.

What is the connection of virginity to the hymen? This is often misunderstood and there is a lot of misinformation about it. Virginity is not a physical existing thing or condition that could be checked. It is an inner feeling that a person self experiences and determines. Each of us can determine this inner feeling about ourselves, no one else. If the sex you’ve had doesn’t meet your own standards of quality, enjoyment, and intimacy about what kind you think the sex should be, you can very well say you’re a virgin.

Virginity cannot be lost and it cannot be taken away from you! There are numerous situations where sexual intercourse may have taken place, but we ourselves were not mentally present in the situation or we were not allowed to make a decision about it ourselves. The reason may be that we have been way too young, drunk, unable to make a decision, under too much pressure, or we have been sexually assaulted. None of these listed situations are sex! They are sexual assault, sexual violence and exploitation of another of an other person, not sex.

No one can take virginity from you, and you cannot lose it to anyone. It is your own inner feeling. You do not lose your virginity by fucking and you don’t have to have intercourse to give up your virginity.

The hymen, or vaginal wreath, is located about a centimeter inside the vaginal opening and is protected by two layers of the labia, the inner and outer labia. It is composed of a thin and flexible connective tissue and its shape and size vary widely. The most common shape is a crescent attached to the back of the vagina. Another common shape is a membrane attached to all edges of the vagina with a round hole in the center. Like the vagina, there are no two similar wreaths, each of which looks different. It does not prevent vaginal entry, gynecological examination, or menstrual blood outflow.

The vaginal wreath, is made up of connective tissue characterized by its elasticity. It stays in the vagina through life, whether you will have intercourses or not. Your mother and grandmother also have a hymen or vaginal wreath. It will not get broken in hobbies such as gymnastics or horseriding. Also, using a tampon and satisfying yourself with a dildo will not wear or fade the vaginal wreath anywhere.

Hymen and virginity

The hymen is a flexible vaginal wreath or collar that has nothing to do with virginity. It is not any closed plastic film type membrane that can be punctured. So it does not break out during the first intercourse. No one can tell if someone is a virgin or not by looking at or touching the vaginal wreath.

So why do some have vaginal bleeding at first intercourse? The first intercourse does not normally cause vaginal bleeding, neither in the vaginal wreath area nor in the vagina. Blood can come from any intercourse at any time. However, there are many factors that affect whether or not the vagina bleeds during the first intercourse. Some of us are more nervous and tense about first intercourse than others. Tension can cause pain during intercourse. If blood comes from the vagina during the first intercourse, it may well come from somewhere else than from the vaginal wreath area. For example, poor lubrication can cause skin breakage and abrasion as well as pain anywhere in the vagina. Using a lubricant can be a solution to the problem of those suffering from the dryness.

Do I have to be a woman to be a virgin?

Hannele Koivunen, PhD, writes in her book Madonna ja huora (Madonna and the Whore) (1995).

“The image of the sinful woman is the result of different interpretations of the bible, and already in the Middle Ages the view of the carnal, repentant whore Maria Magdalena and her counterpart the Virgin Mary became established. A woman is either a virgin or a whore and a woman’s life is overshadowed by the perpetual balance between the two. Of course, this division is only a man’s (church fathers and ancient theologians) perspective, and it has lacked, for ages and ages, the third woman image who actively and positively realizes her sexuality.”

The words virginity and virgin are ancient sayings inherited from the Middle Ages. With those words, outsiders are trying to define us. But in 2020, we will no longer have to let outsiders determine whether we  feel ourselves to be a virgin or not. Virginity is an inner feeling of each of us, how each of us, both women and men, experiences it and which feeling only we ourselves can change. It is a feeling that arises from each of our own free will without being defined or pressured by any outsider.

You do not lose your virginity by fucking and you don’t have to have intercourse to give up your virginity. If the intercourse, you have had, has not given you a wonderful feeling of sexual pleasure and you therefore want to feel that you are still a virgin, you have every right to do so. Similarly, if caressing yourself, masturbating, or flirting has given you a wonderful feeling of sexual pleasure in your body and you want to feel, that in that moment you did give up your virginity, your feeling of that moment is the only right one.

We can all decide for ourselves whether to maintain or decide to give up virginity, regardless of the amount and manner of having sex. We can decide for ourselves when we want to give up our virginity by experiencing sexual pleasure and connection with ourselves or with another person of our choice that we like. So don’t let others define your own virginity because only you decide if you are a virgin or not. And you can, when you want, and the way you want, change your own perception of your own virginity – no one else!

Nor can virginity be restored surgically, it is a mental state about which you yourself make the decision in your own mind.

Vous ne perdez pas votre virginité en baisant – En savoir plus sur la virginité et l’hymen

L’hymen n’est pas une membrane fermée, vous ne perdez pas votre virginité en baisant et l’hymen ne disparaît pas avec l’âge ou les rapports sexuels. Il y a eu de nombreux mythes sur l’hymen depuis des centaines d’années. Même certains médecins et professionnels de la sexologie y ont cru. Une partie peut-être de leur propre volonté ou de leur pression culturelle. Cependant, il est très important que nous connaissions tous les faits de quoi il s’agit lorsque nous parlons de l’hymen.

Quel est le lien de la virginité avec l’hymen? Ceci est souvent mal compris et il y a beaucoup de désinformation à ce sujet. La virginité n’est pas une chose ou une condition physique existante qui pourrait être vérifiée. C’est un sentiment intérieur qu’une personne ressent et détermine elle-même. Chacun de nous peut déterminer ce sentiment intérieur sur nous-mêmes, personne d’autre. Si le sexe que vous avez eu ne répond pas à vos propres critères de qualité, de plaisir et d’intimité quant au type que vous pensez que le sexe devrait être, vous pouvez très bien dire que vous êtes vierge

La virginité ne peut être perdue et ne peut pas vous être enlevée! Il existe de nombreuses situations où des rapports sexuels peuvent avoir eu lieu, mais nous-mêmes n’étions pas mentalement présents dans la situation ou nous n’étions pas autorisés à prendre une décision à ce sujet nous-mêmes. La raison peut être que nous avons été beaucoup trop jeunes, ivres, incapables de prendre une décision, sous trop de pression, ou nous avons été agressés sexuellement. Aucune de ces situations énumérées n’est le sexe! Ils sont d’agression sexuelle, de violence sexuelle et d’exploitation d’autrui d’une autre personne, pas de sexe.

Personne ne peut vous prendre la virginité, et vous ne pouvez la perdre pour personne. C’est votre propre sentiment intérieur. Vous ne perdez pas votre virginité en baisant et vous n’avez pas besoin de rapports sexuels pour renoncer à votre virginité.

L’hymen, ou couronne vaginale, est situé à environ un centimètre à l’intérieur de l’ouverture vaginale et est protégé par deux couches de lèvres, les lèvres internes et externes. Il est composé d’un tissu conjonctif fin et flexible et sa forme et sa taille varient considérablement. La forme la plus courante est un croissant attaché à l’arrière du vagin. Une autre forme courante est une membrane attachée à tous les bords du vagin avec un trou rond au centre. Comme le vagin, il n’y a pas deux couronnes similaires, dont chacun est différent. Elle n’empêche pas l’entrée vaginale, l’examen gynécologique ou l’écoulement du sang menstruel.

La couronne vaginale, est constitué de tissu conjonctif caractérisé par son élasticité. Il reste dans le vagin toute la vie, que vous ayez ou non des rapports sexuels. Ta mère et ta grand-mère ont aussi un hymen ou une couronne vaginale. Il ne sera pas rompu dans les loisirs tels que la gymnastique ou l’équitation. De plus, utiliser un tampon et vous satisfaire avec un gode ne cassera ni ne s’effacera la couronne vaginale nulle part.

Hymen et virginité

L’hymen est une couronne vaginal flexible ou un collier qui n’a rien à voir avec la virginité. Il n’est pas une membrane de type film plastique fermée pouvant être perforée. Donc, cela n’éclate pas lors du premier rapport sexuel. Personne ne peut dire si quelqu’un est vierge ou non en regardant ou en touchant la couronne vaginale.

Alors, pourquoi certains ont-ils des saignements vaginaux au premier rapport sexuel? Le premier rapport sexuel ne provoque normalement pas de saignement vaginal, ni dans la zone de la couronne vaginale ni dans le vagin. Le sang peut provenir de n’importe quel rapport sexuel à tout moment. Cependant, de nombreux facteurs influent sur le saignement ou non du vagin lors du premier rapport sexuel. Certains d’entre nous sont plus nerveux et tendus que d’autres à propos du premier rapport sexuel. La tension peut causer de la douleur pendant les rapports sexuels. Si du sang provient du vagin lors du premier rapport sexuel, il peut bien provenir d’autre part que de la zone de la couronne vaginale. Par exemple, une mauvaise hydratation peut provoquer une cassure et une abrasion de la peau ainsi que des douleurs n’importe où dans le vagin. L’utilisation d’un lubrifiant peut être une solution au problème de ceux qui souffrent de la sécheresse.

Dois-je être une femme pour être vierge?

Hannele Koivunen, PhD, écrit dans son livre Madonna ja huora (Madone et la putain) (1995).

«L’image de la femme pécheresse est le résultat de différentes interprétations de la Bible, et déjà au Moyen Âge la vision de la putain charnelle et repentante Maria Magdalena et son homologue la Vierge Marie s’est établie. Une femme est soit vierge soit putain et la vie d’une femme est éclipsée par l’équilibre perpétuel entre les deux. Bien sûr, cette division n’est que la perspective d’un homme (pères d’église et théologiens anciens), et il lui manque, depuis des siècles et des siècles, la troisième image de femme qui réalise activement et positivement sa sexualité.«

Les mots virginité et vierge sont d’anciens dictons hérités du Moyen Âge. Avec ces mots, des étrangers essaient de nous définir. Mais en 2020, nous n’aurons plus à laisser des étrangers déterminer si nous nous sentons vierges ou non. La virginité est un sentiment intérieur de chacun de nous, comment chacun de nous, femmes et hommes, l’expérimente et quel sentiment nous-mêmes seuls pouvons changer. C’est un sentiment qui émane de chacun de notre propre libre volonté sans être défini ni soumis à des pressions de la part d’un étranger.

Vous ne perdez pas votre virginité en baisant et vous n’avez pas besoin de rapports sexuels pour renoncer à votre virginité. Si les relations sexuelles que vous avez eues ne vous ont pas procuré une merveilleuse sensation de plaisir sexuel et que vous voulez donc sentir que vous êtes encore vierge, vous avez parfaitement le droit de le faire. De même, si vous caresser, vous masturber ou flirter vous a donné une merveilleuse sensation de plaisir sexuel dans votre corps et que vous voulez ressentir qu’à ce moment-là vous avez renoncé votre virginité, votre sensation de ce moment est la seule correct.

Nous pouvons tous décider nous-mêmes de maintenir ou de décider de renoncer la virginité, indépendamment de la quantité et de la manière d’avoir des relations sexuelles. Nous pouvons décider par nous-mêmes quand nous voulons renoncer à notre virginité en éprouvant le plaisir sexuel et la connexion avec nous-mêmes ou avec une autre personne de notre choix que nous aimons. Alors ne laissez pas les autres définir votre propre virginité, car vous seul décidez si vous êtes vierge ou non. Et vous pouvez, quand vous le voulez et comme vous le souhaitez, changer votre propre perception de votre propre virginité – personne d’autre!

La virginité ne peut pas non plus être restaurée chirurgicalement, c’est un état mental dont vous prenez vous-même la décision dans votre propre pensée.

Sie verlieren Ihre Jungfräulichkeit nicht durch Ficken – Erfahren Sie mehr über Jungfräulichkeit und das Hymen

Das Hymen ist keine geschlossene Membran, Sie verlieren Ihre Jungfräulichkeit nicht durch Ficken und das Hymen verschwindet nicht mit dem Alter oder dem Geschlechtsverkehr. Seit Hunderten von Jahren gibt es viele Mythen über das Hymen. Sogar einige Ärzte und Sexologen haben an sie geglaubt. Teil vielleicht aus eigenem Willen oder kulturellem Druck. Es ist jedoch sehr wichtig, dass wir alle die Fakten darüber kennen, worum es geht, wenn wir über das Hymen sprechen.

Was ist die Verbindung der Jungfräulichkeit mit dem Hymen? Dies wird oft missverstanden und es gibt viele Fehlinformationen darüber. Jungfräulichkeit ist keine physisch existierende Sache oder Bedingung, die überprüft werden könnte. Es ist ein inneres Gefühl, das eine Person selbst erlebt und bestimmt. Jeder von uns kann dieses innere Gefühl über sich selbst bestimmen, sonst niemand. Wenn der Sex, den Sie hatten, nicht Ihren eigenen Qualitäts-, Genuss- und Intimitätsstandards entspricht, können Sie sehr gut sagen, dass Sie eine Jungfrau sind.

Die Jungfräulichkeit kann nicht verloren gehen und dir nicht genommen werden! Es gibt zahlreiche Situationen, in denen möglicherweise Geschlechtsverkehr stattgefunden hat, aber wir selbst waren in der Situation nicht mental präsent oder durften selbst keine Entscheidung darüber treffen. Der Grund könnte sein, dass wir viel zu jung, betrunken, unfähig waren, eine Entscheidung zu treffen, unter zu viel Druck standen oder sexuell angegriffen wurden. Keine dieser aufgeführten Situationen ist Sex! Sie sind sexuelle Übergriffe, sexuelle Gewalt und Missbrauch einer anderen Person, nicht Sex.

Niemand kann Ihre Jungfräulichkeit nehmen, und Sie können sie an niemanden verlieren. Es ist Ihr eigenes inneres Gefühl. Sie verlieren Ihre Jungfräulichkeit nicht durch Ficken und müssen keinen Verkehr haben, um Ihre Jungfräulichkeit aufzugeben.

Das Hymen oder der Vaginalkranz befindet sich etwa einen Zentimeter innerhalb der Vaginalöffnung und ist durch zwei Schichten der Schamlippen geschützt, die inneren und die äußeren Schamlippen. Es besteht aus einem dünnen und flexiblen Bindegewebe und seine Form und Größe variieren stark. Die häufigste Form ist ein Halbmond, der an der Rückseite der Vagina befestigt ist. Eine andere übliche Form ist eine Membran, die an allen Rändern der Vagina mit einem runden Loch in der Mitte befestigt ist. Wie die Vagina gibt es keine zwei ähnlichen Kränze, von denen jedes anders aussieht. Es verhindert nicht den vaginalen Eintritt, die gynäkologische Untersuchung oder den Menstruationsblutabfluss.

Der Vaginalkranz besteht aus Bindegewebe, das durch seine Elastizität gekennzeichnet ist. Es bleibt lebenslang in der Vagina, ob Sie Geschlechtsverkehr haben oder nicht. Ihre Mutter und Großmutter haben auch ein Hymen oder der Vaginalkranz. Es wird bei Hobbys wie Gymnastik oder Reiten nicht kaputt gehen. Wenn Sie einen Tampon verwenden und sich mit einem Dildo befriedigen, wird der Vaginalkranz nirgendwo vergehen oder verschwinden.

Hymen und Jungfräulichkeit

Das Hymen ist ein flexibler Vaginalkranz oder Kragen, der nichts mit Jungfräulichkeit zu tun hat. Es ist keine geschlossene Membran wie Kunststofffolien, die durchstochen werden kann. Es bricht also beim ersten Geschlechtsverkehr nicht aus. Niemand kann erkennen, ob jemand eine Jungfrau ist oder nicht, indem er den Vaginalkranz betrachtet oder berührt.

Warum haben manche beim ersten Geschlechtsverkehr Vaginalblutungen? Der erste Geschlechtsverkehr verursacht normalerweise keine Vaginalblutungen, weder im Vaginalkranzbereich noch in der Vagina. Blut kann jederzeit aus jedem Verkehr kommen. Es gibt jedoch viele Faktoren, die beeinflussen, ob die Vagina beim ersten Geschlechtsverkehr blutet oder nicht. Einige von uns sind beim ersten Geschlechtsverkehr nervöser und angespannter als andere. Verspannungen können beim Geschlechtsverkehr Schmerzen verursachen. Wenn beim ersten Geschlechtsverkehr Blut aus der Vagina kommt, kann es durchaus von einem anderen Ort als vom Vaginalkranzbereich kommen. Zum Beispiel kann eine schlechte Flüssigkeitszufuhr Hautbrüche und Abrieb sowie Schmerzen überall in der Vagina verursachen. Die Verwendung eines Schmiermittels kann eine Lösung für die, die  das Problem mit der Dürre haben.

Muss ich eine Frau sein, um Jungfrau zu sein?

Hannele Koivunen, PhD, schreibt in ihrem Buch Madonna ja huora (Madonna und die Hure) (1995).

„Das Bild der sündigen Frau ist das Ergebnis unterschiedlicher Interpretationen der Bibel, und bereits im Mittelalter etablierte sich die Ansicht der fleischlichen, reuigen Hure Maria Magdalena und ihres Gegenübers, der Jungfrau Maria. Eine Frau ist entweder eine Jungfrau oder eine Hure und das Leben einer Frau wird von dem ständigen Gleichgewicht zwischen beiden überschattet. Natürlich ist diese Aufteilung nur die Perspektive eines Mannes (Kirchenväter und alte Theologen), und es fehlt seit Ewigkeiten das dritte Frauenbild, das ihre Sexualität aktiv und positiv verwirklicht.“

Die Wörter Jungfräulichkeit und Jungfrau sind alte Sprüche, die aus dem Mittelalter stammen. Mit diesen Worten versuchen Außenstehende, uns zu definieren. Aber im Jahr 2020 müssen wir Außenstehende nicht mehr entscheiden lassen, ob wir uns als Jungfrau fühlen oder nicht. Jungfräulichkeit ist ein inneres Gefühl von jedem von uns, wie jeder von uns, sowohl Frauen als auch Männer, es erlebt und welches Gefühl nur wir selbst ändern können. Es ist ein Gefühl, das aus unserem freien Willen entsteht, ohne von einem Außenstehenden definiert oder unter Druck gesetzt zu werden.

Sie verlieren Ihre Jungfräulichkeit nicht durch Ficken und müssen keinen Verkehr haben, um Ihre Jungfräulichkeit aufzugeben. Wenn der Geschlechtsverkehr, den Sie hatten, Ihnen kein wunderbares Gefühl sexuellen Vergnügens vermittelt hat und Sie daher das Gefühl haben möchten, noch Jungfrau zu sein, haben Sie das Recht dazu. Beziehungsweise wenn Sie sich streicheln, masturbieren oder flirten, haben ein wunderbares Gefühl sexuellen Vergnügens in Ihrem Körper und möchten das Gefühl haben, dass Sie in diesem Moment Ihre Jungfräulichkeit aufgegeben haben, ist Ihr Gefühl in diesem Moment das einzig richtige.

Wir können alle selbst entscheiden, ob wir die Jungfräulichkeit erhalten oder aufgeben wollen, unabhängig von der Menge und Art des Sex. Wir können selbst entscheiden, wann wir unsere Jungfräulichkeit aufgeben wollen, indem wir sexuelles Vergnügen und Verbindung mit uns selbst oder mit einer anderen Person unserer Wahl erfahren, die wir mögen. Lassen Sie also nicht zu, dass andere Ihre eigene Jungfräulichkeit definieren, denn nur Sie entscheiden, ob Sie Jungfrau sind oder nicht. Und Sie können, wann Sie wollen und wie Sie wollen, Ihre eigene Wahrnehmung Ihrer eigenen Jungfräulichkeit ändern – sonst niemand!

Jungfräulichkeit kann auch nicht chirurgisch wiederhergestellt werden, es ist ein mentaler Zustand, über den Sie selbst die Entscheidung in Ihrem eigenen Gedanken treffen.