Kristalli sauvat ja Yoni kuulat Crystal wands & Yoni eggs

Sytytä sisäinen jumalattaresi ja ole yhtä naisellisen energiasi kanssa.

Ole yhtä vahvojen ja pidempien orgasmien kanssa ja löydä näin oma seksuaalisuutesi luonnollisella tavalla kristalli-sauvan avulla.

Käytä sauvaa vaginassa (yoni) hyväilyyn tai kehon De-Armouring hoitoihin ja hierontaan, kokeaksesi jalokiven parantavan ja rauhoittavan voiman. Kun käytät sauvaa hyväilyyn, voit levittää pienen määrän (luonnollista) liukastetta, jotta sauvan liikuttaminen herkillä alueilla on miellyttävämpää. Koska sauvan päät ovat eri paksuiset, voit valita, haluatko käyttää paksumpaa vai ohuempaa päätä.

Jalokivet tunnetaan niiden parantavista energeettisistä ominaisuuksista ja jokaisella kivellä on oma energiansa, joka johdattaa sinut enemmän kosketukseen itsesi kanssa. Kaikki kivet ovat 100% puhtaita luonnontuotteita eivätkä ne sisällä haitallisia kemikaaleja, silikoneja ja BPA:ta.

Nämä kivet on synnyttänyt maaäiti ja ne on valmistettu käsityönä, joten jokainen kivi on muodoltaan, kooltaan ja väriltään ainutlaatuinen ja pienet ”puutteet” tekevät kivestä vain täydellisen. Huomaa varovaisuus siinä, kuinka käsittelet ja säilytät kristalliasi, se rikkoutuu, jos se putoaa kovalle pinnalle.

Kuinka valita oma jalokivesi

Voit valita sopivan kristallin intuitioosi perusteella – mikä kivi miellyttää eniten. Et voi tehdä väärää päätöstä; valitsemasi kivi on oikea kivi sinulle sillä hetkellä. Jos et ole varma, mitä jalokiviä pidät parhaimpana, voit myös tehdä valinnan kiven energeettisten ominaisuuksien perusteella. Saatat huomata, että kun olet käyttänyt kiveä jonkin aikaa, sinusta tuntuu, että pidät parempana jotain toista kiveä tai haluat vaihdella niitä. Luota tunteeseesi ja valitse se, mikä tuntuu oikealta sillä hetkellä.

Suomenkielinen teksti jatkuu alempana.

Connect with your own feminine energy, experience intense orgasms and discover your own sexuality in a completely natural way with the La Gemmes wand.

Use the wand in the vagina (yoni) to heal, make pleasure, as a De-Armouring tool or massager on your body, to experience the healing and soothing powers of the gemstone. When using the wand as a dildo you can apply a small amount of (natural) lubricant for more comfortable insertion.Because the wand differs on both sides in diameter, you can choose whether you prefer to insert the thick or the thin side.

Gemstones are known for their healing energetic properties and each stone has its own energy that brings you more into contact with yourself. All our stones are 100% natural and free of harmful chemicals, silicones and BPA. They are given by mother earth and are handcrafted, so each stone is unique in shape, size and color and the little ‘imperfections’ makes the stones just perfect. Be careful when storing your crystal, it will break when it falls.

How to select your gemstone You can select a suitable crystal based on your intuition – to which stone you are most drawn. You cannot make a wrong decision; the stone you choose is the right stone for you in that moment. If you aren’t sure which gemstone you prefer, you can also make a selection based on the stone’s energetic properties. You may find that after using a stone for a certain period, you feel that you would prefer a different stone or that you like to alternate them. Trust your feeling and choose what feels right in that moment. 

Clear Quartz, Kirkas kvartsi

Kirkas kvartsi on läpinäkyvää ja väritöntä. Sitä pidetään mestarillisena parantajana ja sillä on tehokkaat puhdistusominaisuudet, joten se soveltuu erinomaisesti parantamis- ja energiatyöskentelyyn. Kirkas kvartsi harmonisoi, puhdistaa, neutralisoi, säätelee ja antaa energiaa; tämä kivi pystyy myös lataamaan ja tehostamaan muiden kivien vaikutusta. Kristalli parantaa keskittymistä, stimuloi immuunijärjestelmää ja tasapainottaa kehoa. Se selkeyttää ajatteluasi – on rauhoittava – ja kykenee tasapainottamaan ja puhdistamaan chakrojasi.

Tasapainottava, puhdistava, kipua lievittävä, stimuloi immuunijärjestelmää. 150€

Clear Quartz Clear Quartz is transparent and colourless. It is seen as the master healer and has powerful cleansing properties making it highly suited to healings and energy work. Clear Quartz harmonises, purifies, neutralises, regulates and provides energy; the stone can also recharge and enhance the effect of other stones. The crystal enhances concentration, stimulates the immune system and balances the body. It clarifies your thinking – is calming – and can balance and cleanse your chakras.  Balancing, purifying, analgesic, stimulates the immune system. 150€

Obsidian, Laavalasi

Laavalasilla on tehokkaita puhdistusominaisuuksia ja se voi poistaa negatiivisen energian itsestäsi ja ympäristöstäsi. Tämä auttaa myös neutralisoimaan häiritsevää värinää. Laavakivi poistaa estoja, pelkoja ja itseä rajoittavia ajatuksia. Koska vapautumisen aikana voi syntyä voimakkaita tunteita, kiveä ei ole tarkoitettu erittäin herkille henkilöille. Sen syvien puhdistusominaisuuksien vuoksi on tärkeää puhdistaa kivi säännöllisesti (mieluiten jokaisen käytön jälkeen). Kristallilla on maadoittava vaikutus ja se voi tarjota helpotusta kramppeihin.

Maadoittava, syvä puhdistava, myrkkyjä poistava, kirkastaa mieltä. 150€

Obsidian Obsidian holds powerful cleansing properties and can remove negative energy from yourself and your surroundings. This also enables it to neutralise disruptive vibrations. Obsidian removes blockages, fears and self-limiting thoughts. As strong emotions can arise during release, the stone is not intended for highly sensitive individuals. With its deep cleansing properties, it is important to cleanse the stone regularly (preferably after each use). The crystal has a grounding effect and can provide cramp relief.Grounding, deep cleansing, detoxifying, enlightens the spirit. 150€

Amethyst, Ametisti

Ametisti on läpinäkyvää ja väri vaihtelee lilasta tummaan purppuraan. Kivi vähentää stressiä ja auttaa kehoa vähentämään negatiivisuutta ja negatiivisia tunteita. Ametisti stimuloi ylempää chakraa, antaen sen edistää henkistä kasvuasi. Tämä voi johtaa sinut huomaamaan huonot tottumuksesi ja luopumaan niistä. Puhdistavilla ominaisuuksillaan ametisti voi lievittää päänsärkyä ja vähentää migreeniä ja unihäiriöitä.

Vapauttava, suojaava, puhdistava, edistää henkistä kasvua. 150€

Amethyst 

Amethyst is transparent with a colour ranging from lilac to dark purple. The stone provides stress release and helps the body to release negativity and negative emotions. Amethyst stimulates the upper chakra, allowing it to advance your spiritual growth. This can provide you with insight into, and dismissal of, your bad habits. With its cleansing properties, amethyst can relieve headaches and reduce migraines and sleeping disorders. Purifying, protective, cleansing, advances spiritual growth. 150€

Jade 

Jade on vihreää ja on sopiva kivi puhdistukseen ja suojaukseen. Kristalli edistää tyyneyttä ja tasapainoa. Jade resonoi sydämen chakran kanssa ja auttaa vapautumaan negatiivisista tunteista ja tunnistamaan lantionpohjan jännitteitä. Se on puhdistava kivi, joka on hyväksi munuaisille ja lisämunuaisille, kohdulle, virtsarakolle, hedelmällisyydelle ja hermostolle; jade poistaa kehosta myrkkyjä. Kuten jade, yoni ja vartalo ovat tasapainossa, tämä on hyvä jalokivi aloittaa.

Harmonia, menestys, onnellisuus, päättäväisyys, suoja matkoilla. 150€

Jade 

Jade is green in colour and is the stone for cleansing and protection. The crystal enhances serenity and balance. Jade resonates with the heart chakra and helps to release negative emotions and resolve tension in the pelvic floor. It is a cleansing stone, good for the kidneys and adrenal glands, the womb, bladder, fertility and the nervous system; jade removes toxins from the body. As jade, the yoni and the body are in balance, this is a good gemstone to begin with.  

Harmony, prosperity, happiness, decisiveness, protection during travels. 150€

Rose quartz, Ruusukvartsi

Ruusukvartsi on hiukan läpinäkyvää ja vaaleanpunaista. Se on universaalin rakkauden ja sydämen kivi. Ruusukvartsi auttaa sinua avaamaan itseäsi enemmän rakkaudelle, romantiikalle ja onnellisuudelle elämässäsi. Se edistää sinua rakastamaan enemmän itseäsi ja antamaan anteeksi itsellesi. Kristalli lievittää sydänsurua ja murhetta ja auttaa rauhoittamaan negatiivisia tunteita ja stressiä. Ruusukvartsi on hyväksi keuhkoille, sydämelle, sukuelimille ja hedelmällisyydelle.

Pyyteetön rakkaus, anteeksianto, itsensä rakastaminen, edistää terveitä ihmissuhteita. 150€

Rose quartzRose quartz is slightly transparent and pink in colour. It is the stone of universal love and the heart. Rose quartz helps you to open yourself up to more love, romance and happiness in your life. It supports you in loving yourself more and forgiving yourself. The crystal softens heartache and sorrow and helps calm negative emotions and stress. Rose quartz supports the lungs, heart, genitals and fertility. Unconditional love, forgiveness, self-love, fosters healthy relationships. 150€

Tekniset tiedot:

– Koko: noin 17 x 4 x 2 cm

– Materiaali: 100% puhdasta kvartsia

– 100% luonnontuote

– Käsin tehty

– Ei kemikaaleja, silikonia tai muovia

– Paristoja ei tarvita

Koska kristallit ovat luonnontuotteita ja kivet on työstetty käsin, jokainen kivi on ainutlaatuinen, ja kivien väri ja koko voivat vaihdella. Kristalleissa on vähäistä epätäydellisyyttä niiden raaka-aineen luonteen vuoksi.

Ole varovainen, kuinka käsittelet ja säilytät kristalliasi, se rikkoutuu, jos se putoaa kovalle pinnalle.

On normaalia, että jalokivi saa halkeamia tai jopa rikkoutuu ajan kuluessa, koska kivi imee itseensä energiaa. Huolehdi kivistä ja tarkista aina etukäteen, onko kivi ehjä, ennen kuin käytät sitä.

Specifications:– Size: approximately 17 x 4 x 2 cm– Material: 100% Clear Quartz– 100% natural product– Hand made– No chemicals, silicone or plastic– No batteries required

Because the crystals are natural products and processed by hand, each stone is unique, and the color and size of each stone may vary. The crystals will have minor imperfections because of the raw nature of the stones. Be careful when storing your crystal, it can break when it falls. 

It is normal for a gem to get some cracks or even break during the course of time, this is because the stone absorbs energy. Take care of the stone and always check in advance if the stone is still intact before you use the stone.

Yoni-kuulat

Käytä tätä yoni-kuulaa koruna kaulassa, taskussa, rintaliivissä tai lantionpohjan lihaksen harjoittamiseen vaginassa. Yoni-kuula oli alun perin tarkoitettu vahvistamaan lantionpohjanlihaksia, mutta se soveltuu myös hyvin muihin tarkoituksiin. Muodon ja koon vuoksi voit helposti ottaa kuulan mukanasi taskussa. Sujauta se rintaliiviin ja käytä sitä paljaalla iholla. Ja koska kuulassa on reikä, voit laittaa narun sen läpi ja ripustaa kuulan kaulaasi tai mukavaan paikkaan kodissasi. Tämä yoni-kuula on myös erittäin sopiva meditaatiokivi. Voit säilyttää kuulaa turvallisesti mukana toimitetussa säilytyspussissa.

kiviä on kolmea eri kokoa, S, M ja L. Kivien koossa saattaa olla pieniä eroja johtuen siitä että kivet ovat luonnonkiveä ja ne ovat käsin viimeisteltyjä.

Yoni kuulat ovat 5000 vuotta vanha pyhän seksuaalisuuden työkalu, joka oli aikoinaan ainoastaan kuninkaallisten saatavilla. Ne lisäävät seksuaalista halua, orgastista ja aistillista potentiaalia sekä kykyä, unohtamatta vulvan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Niillä on myös meditatiivisia ja hengellisiä ominaisuuksia eli loistavan seksin ja orgasmien lisäksi löydät myös oman sisäisen vahvuutesi.

Yksinkertaiset lantiopohjalihasten harjoitukset toimivat pohjana, kun haluat harjoitella yoni-kuulilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei niitä voisi käyttää vaikka ei olisikaan aikaisempaa kokemusta kuulien käytöstä.  Yoni-kuulien käyttö vahvistaa lantionpohjalihaksia ja parantaa alavatsan verenkiertoa. 

Koko S 22€

Koko M 32€

Koko L 39€

Yoni egg

Wear this yoni egg as a piece of jewelry around your neck, in your pocket, in your bra or as a pelvic floor muscle trainer in your vagina. A yoni egg was originally intended to strengthen your pelvic floor muscles but is also very suitable for other purposes. Because of the shape and size you can easily take the egg with you in your pocket for example. Or put it in your bra and wear it on your bare skin. And because there is a hole in the egg you can thread a string through it and hang the egg around your neck, or hang it in a nice place in the house. This yoni egg is also very suitable as a meditation stone. You can safely store the egg in the supplied storage bag. 

What is a yoni egg?A yoni egg is crafted from 100% gemstone and is the size of a chicken’s egg. The egg is carried in your vagina. Carrying the egg strengthens the muscles in your pelvic floor and increases circulation in your lower abdomen.

A strong pelvic floor provides more enjoyable intercourse and intensified orgasms. The energetic effect of the gemstones also enables the release of emotional tension and blockages. With use of the egg, you can get back in touch with your femininity and your own energy.

Improve your sex life, strengthen your pelvic floor muscles, (re)connect with your feminine energy, relieve annoying female discomforts such as PMS symptoms or unwanted urine loss, by using our 100% natural yoni eggs.

Size S 22€

Size M 32€

Size L 39€

Lisätiedot ja tilaukset: satu@satusoderstrom.fi

More information and to order: satu@satusoderstrom.fi