NEUVONTA RÅDGIVINING

Asiakkaana luonani käyt läpi mitkä tekijät vaikuttavat kehosi seksuaalienergiaan. Tällä tavoin pystymme selvittämään mikä estää sinua pääsemästä nautinnossa pidemmälle. Ehkä se on asennekysymys, ehkä oma minäkuvasi, miten hengität tai et hengitä – tai jotakin ihan muuta. Tavoitteesta riippuen, voimme jopa harjoitella hengitystä, lantionpohjan lihaksiston käyttöä, sekä seksuaalienergian kiertoa.

Saat vinkkejä nautinnon laajentamiseksi ja lisäksi saat tietoa miten sukupuolesi kenties vaikuttaa sinuun itseesi ja omaan seksuaalienergiaasi. 

Harjoittelemme myös miten saat paremman suhteen omaan seksuaaliseen identiteettiisi.

Miten siitä etenemme, riippuu siitä miten sinä olet valmis harjoittelemaan, mikäli haluat saada minulta teoriaa ja harjoitella kotona tai mikäli haluat ihan käytännön masturbointi harjoittelua voin minä antaa siinä sinulle suoria ohjeita ja vinkkejä. Sinä saat valita, miten haluat että toimimme. 

Sinä asetat omat rajasi, joiden turvin olet kykenevä etenemään nautinnon tiellä.

Sinulle joka et ole koskaan kokenut orgasmia tai sinulla on vaikeuksia saada orgasmi. Sinulle joka haluat vahvempia orgasmeja, pidempiä tai kokokehon orgasmeja – keho on mahtava työkalu jolla voimme saavuttaa loputonta nautintoa. Kun vain löydät tien miten ja uskallat. 

Keho tietää mitä sen tulisi tehdä – ongelma on usein mm. osaamattomuus kuunnella omaa kehoaan ja se, että annamme liikaa ajatusten ohjata kokemaamme.

Kaikki kykenevät menemään orgasmiin, meidän kehomme tietää miten orgasmiin mennään. Usein kuitenkin tiedostamatta estämme tuota upeaa nautinnon kokemista itseltämme. Estäen kehomme seksuaalienergian virtausta mm. pidättämällä tunteitamme, hillitsemällä kehomme liikkeitä. Ehkä sinulla on vaikeuksia päästä irti jatkuvasta kontrollistasi, olla läsnä tässä ja nyt, itsellesi. 

Sinulta voi puuttua taito siitä, miten omaa kehoasi voisit eri tavoin stimuloida.

Minäkuvasi vaikuttaa kykyysi olla läsnä kehossasi. Kaikki se mitä se sisältää, kuten esimerkiksi kykysi hyväksyä tunteesi ja hyväksyä itsesi, vaikuttavat kykyysi mennä nautintoon ja elää siellä.

RÅDGIVNING 

Som klient hos mig går vi genom vilka faktorer som påverkar din sexuella energi i kroppen och hur du på bästa sätt kan ta dig till njutning. På så vis kan vi reda ut vilken eller vilka faktorer som hindrar dig att komma vidare. Kanske är det en attitydfråga, kanske din självbild, eller hur du andas/inte andas – eller något annat. Beroende på fokus ingår även andningsträning, bäckenbottenrörelser och energicirkulering.

Förutom rena orgasmtips kan du få veta hur din relation med ditt kön påverkar dig och sexuella energi, samt hur du kan skapa en intimare och starkare relation till ditt kön. Hur vi går vidare därefter beror på hur du vill träna, om du vill ha teori från mig och sedan praktisera hemma eller om du också vill ha praktisk masturbations träning, där jag kan ge direkta tips. Det väljer du själv.

För dig som har aldrig fått en orgasm, har svårt att få orgasm eller för dig som vill ha helkroppsorgasmer/starkare orgasmer – kroppen är ett fantastiskt redskap för oändlig njutning. Om du bara vet hur och vågar. Kroppen vet hur den skall göra – knepen är bland annat att lyssna på den och inte låta tankarna styra.

Alla kan orgasmera, kroppen vet hur den ska orgasmera, men ofta hindrar vi den att nå denna underbara klimax, vi hindrar den sexuella energin från att strömma genom kroppen, bland annat genom att hålla tillbaka känslor eller rörelser i kroppen. Kanske har du svårt att släppa kontrollen, att vara närvarande här och nu, eller så saknar du tillräcklig kunskap om hur du rent praktiskt kan stimulera din kropp.

Din självbild påverkar också förmågan att vara närvarande i kroppen, med allt vad det innebär, som till exempel att acceptera dig själv och dina känslor – allt detta påverkar din förmåga att njuta.

COUNSELLING

As my client, in our consultations we will go through the many factors that affect the sexual energy in your body. In this way, we will be able to detect what is holding you back from reaching a higher level of pleasure. Perhaps it’s a question of attitude, perhaps one of your self-image, or how you breathe or don’t breathe – or perhaps it’s something quite different. Depending on your goal, we can also practice breathing, how to strengthen your pelvic floor muscles, and how to recycle your sexual energy.

You will get tips on how to expand your pleasure and at the same time information on how your gender may affect you as a person and your own sexual energy.

We will also practice how you can feel more comfortable with your own gender identity.

How we proceed from there will depend on the extent that you are willing to practice, whether you would only want suggestions from me as to how you can practice at home, or whether you would want practical and direct guidance and tips from me on how to masturbate. It is up to you to decide how we continue. You set your own limits within which you are able to proceed along the path of pleasure.

I am here to help those of you who have never experienced an orgasm or have difficulties in attaining an orgasm, as well as those of you who want to enjoy stronger orgasms, or longer-lasting or full-body orgasms – your body is a wonderful tool for achieving pleasure without end. All that is needed is that you find how they can be achieved and that you dare to try. Your body knows what it should do. The key is often for example in the ability to listen to one’s own body, or that we allow our thoughts to excessively determine how we experience things.

Every one of us can experience orgasms. Our body knows how it is done. Often, however, we subconsciously prevent ourselves from experiencing this great pleasure, for example when we block the flow of sexual energy in our body by repressing our feelings or by curbing the movements of our body. It may be that you have difficulties in releasing yourself from your continuous subconscious control, and you are not able to live in the here and now, you are not able to live for yourself.

You may lack the skills necessary for stimulating in practice your body in different ways.

Your own self-image affects your ability to be present in your body, with all that is involved, such as your ability to accept your feelings and accept yourself – all of this affects your ability to enjoy and live in your body. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *